Znanost
22239 prikaza

Tajno oružje Cristiana Ronalda - koristio ga je i Nikola Tesla

Komentari 2 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • JureJordan 16:02 24.Listopad 2017.

    Sam sam uspio zivjeti 4 godine sa izmedju 0,5-1,5 sati spavanja sa povremenim (svaka četiri mjeseca) jednokratnim dužim spavanjem i do 20 sati. To mi je uspjelo zahvaljujući motivaciji da iskoristim budno vrijeme i vjerovanju da je puno toga moguće ... prikaži još! ljudima napravit. Uz pomoć vježbe disanja i meditacije uspio sam za 5 mjeseci naučit kako nadomjestit tijelu ono što san donosi a to je čišćenje mišića od kiselina i analiza dana koju mozak radi u snu. 4 godine sa vrlo malo sna bez posljedica.

  • JureJordan 16:10 24.Listopad 2017.

    Jedina posljedica za koju sam tek kasnije upoznao je bila mentalna, a saznao sam nakon vraćanja tom ritmu života nakon nekoliko godina normalnog spavanja od 4-5 sati dnevno. Najveći trik je vezan za disanje i održavanje dobrog disanja tokom spavanja. ... prikaži još! Posljedica nespavanja mi je bila ogromno razočarenje okolinom nakon što bih se vratio na normalan ritam spavanja. Kako je motivacija neophodna za nespavanje tako je nestankom motivacije uslijedilo razočaranje kao kemijska reakcija.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.