Life
31389 prikaza

Kako je Pavelić prodao, pa izdao Zadar

Komentari 5 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Soran 19:27 12.Veljača 2019.

    Usraše Hrvatsku. Pklonio im Pavelić kao bombončić a ovi je razjebali do daske i još im nije dosta. Živjela Yuga do besvjesti. Loše nam se piše.

  • Pomorac-HRVAT 20:35 04.Studeni 2017.

    A da prestanete lagati?? Zadar je pripao Italiji Raplaskim ugovorom .https://hr.wikipedia.org/wiki/Rapalski_ugovor.. Kvazi povjesničari na portalu odbačenih komunističkih (čitaj nepismenih ) novinarčića bez znanja, i karaktera ali zato sa lažnim dplomama..

    • Perun 11:18 06.Ožujak 2018.

      Rapalski ugovor je bio neizbježna okolnost zbog činjenice da je rvatska kao dio Austro - Ugarske bila na strani Centralnih sila koje su izgubile rat. Italija je u WW1 bila na strani saveznika i izašla iz njega u ulozi pobjednika. ... prikaži još! Samim time novopećena Kradljevnia SHS sama po sebi znatno oslabljena od posljedica rata i činjenice da je 200 000 Hrvata ratovalo za Beč protiv saveznika je bila pod ogromnim pritiskom saveznika da ustupi Italiji tražene dijelove teritorija. Sve drugo su gluposti.

    • lala999 06:42 05.Svibanj 2022.

      ovo je čista komunistička propaganda! rapalski ugovor su sklopili srbi sa italijom i dali istru zadar i otoke....pavelić još nije bio niti u planu....

  • pedro 11:02 05.Studeni 2017.

    Sergej Županić bijedo "novinarska" ...dan mrtvih je komunjarski izraz budalo svi sveti je pravilan izraz i puno se na trabanjao u ovom članku *** <strong>Poštovani korisniče, koliko god da cijenimo vaš doprinos civiliziranoj raspravi u javnom prostoru, moramo vas upozoriti ... prikaži još!ti na sljedeće činjenice koje su vam promaknule: Dan mrtvih, koji ste opisali vlastitom intepretacijom, nije i nikada nije niti bio Dan Svih svetih. Dan mrtvih je bio 2. studenog, Svi sveti 1. studenog. Zadar je bombardiran 2. studenog, dakle na Dan mrtvih ili Dušni dan po kalendarima katolika i evangelista, a ne na Sve svete 1. studenog. Uvjereni smo da ste svega ovoga bili odranije svjesni, ali da ste datume pobrkali omaškom, kao i da ste osobnim kvalifikacijama pribjegli u cilju civilizirane, pismene i rasprave upućene u meritum stvari. S poštovanjem - Express</strong>

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.