Kultura
17619 prikaza

Nepoznato o Štuliću: Hodao je s kćeri Vladimira Bakarića

Komentari 8 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nandana1955 15:59 27.Listopad 2019.

    Opet shizofrenija između naslova, teksta i činjenica. Kakav f... desident!! Otišao je iz samostalne Hrvatske nakon što mu je zavidna i bezidejna i bezmudna gamad iz branše zgadila i Zagrab i Hrvatsku i Jugoslaviju pljuvanjem i prijetnjama poput Pika Stančića, ... prikaži još! šminkerom bez pokrića i z grupe Film, kako će mu urezati petokraku na čelo i sl. I otišao je sa prezirom a ne sa strahom. Apsolutno najautentičniji roker jugoistočne Europe...

  • spiritual 00:45 27.Listopad 2019.

    Štulić je bio razočaran s izdavačem ploča ("Jugoton") i smatrao je da lažno prikazuju broj prodanih ploča, kako bi mu platili što manje.

  • BESTpartizan 21:58 26.Listopad 2019.

    štuliću pa da normalno da je tito držao 7 nacija zajedno nitko nikog nije mrzio.cijeli svijet mu se klanjao.nitko mu ništa nije mogao ni sssr ni usa.i onda dođu slobo i franjo i sve unište,,u 80ima je bio dobar život ... prikaži još!t od sporta glazbe života.danas su u euroslaviji nek uživaju.

    • spiritual 00:31 27.Listopad 2019.

      "dođu slobo i franjo i sve unište" Fikcija, jer je sve uništio Slobo. Franjo je samo radio usiljene poteze pod prijetnjom agresije, jer je Slobo kontrolirao JNA. Slobo je htio centralizirati Jugoslaviju kao unitarnu nedemokratsku državu pod srpskom hegemonijom, skresati ... prikaži još!ati federalizam i razvlastiti republike. To je doprinijelo da je referendum prošao s 94%.

    • spiritual 00:39 27.Listopad 2019.

      Tito je "držao 7 nacija zajedno", uz pomoć represivnog aparata (sveprisutne Udbe). Njegova nedemokratska (jednostranačka, samoizabrana) vlast je kažnjavala svako suprotno mišljenje ("verbalni delikt"), a pogotovo aktivnost. "nitko mu ništa nije mogao ni sssr ni usa" Ustvari, spretno je balansirao ... prikaži još!ao između dva suprotstavljena bloka.

    • BESTpartizan 09:21 27.Listopad 2019.

      hdzspirtul francek islobek su bili ko bolek i lolek ne uči me znam bolje o tebe o dogovorenom, ratutudman je prodao vukovar i otisao u bosnu rat s bosnjacima.

    • spiritual 22:16 24.Studeni 2019.

      Nitko nije toliko lud (čak i glup) da "dogovori" vlastito ubojstvo. Best, bi li ti dogovorio tako nešto?

    • BESTpartizan 22:29 24.Studeni 2019.

      vrlo lako jedan k oruzje nije doslo tamo a djeca koja su bila na jadranu vracena su nazad i da je pucanje prestalo 3 dana u punoj paljbi ,, onda je tudman igrao tenis a jastreb vikao i tražio pomoć ... prikaži još!ć a oni oruzje stize imas video pa slusaj.... za mene ono nije bila jna nego sna sprska narodna armija koja je išporkala petokraku i izgubili su rat jer ih je vodio slobo ,titonikad nije napao nikoga.kadijevic je krivac

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.