Top News
10180 prikaza

Kako je Putin mogao početi Treći svjetski rat na Kosovu

Komentari 2 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Veceslav Nejtek
    Tihomir65 00:25 18.Siječanj 2019.

    Ratno osvajanje Kosova od strane NATO ( 39 država tada ) je bio bez odobrenja UN-ovog mandata . To se brzo od pametnih zaboravlja ignorira ; nadlje je dokaz da osvajačima neije pasalo da dođe "međunarodna zajednica" tamo nego smo ... prikaži još!ego smo zapadni osvajači . Znam da su Njemici bili pomalo zabrinuti da se nebi Rusi više protivili tome "oslobađanju" Kosova . I sada Ameri očekuju da se Srbija sa srpskom republikom bez Kosova učlani u NATO . I to če biti na kraju jer koja je druga opcija Rat ?

  • matko212 09:06 09.Siječanj 2019.

    Opet pišete pizdarije, da su Rusi mislili zaratiti protiv Natoa onda su to mogli odmah na početku kampanje bombardiranja Srbije a ne čekati kraj rata. Ovdje se radi o pokazivanju mišića, Rusi su brže bolje nakon povlačenja srpske vojske sa ... prikaži još! Kosova iskoristili zrakoprazan prostor i poslali tu svoju jedinicu bez ikakva plana i strategije,samo da se vidi da su oni tu. I onda kad su došli vrlo brzo su shvatili da oni tu nemaju šta tražiti. Kako su brzo došli tako su još brže otišli.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.