Top News
86248 prikaza

Iznosimo sve mračne tajne Mislava Kolakušića

Komentari 21 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Poetry 18:01 20.Studeni 2019.

    Gospođa Dalia Orešković komentira kao - tko? Žena je bila u Povjerenstvu i to je to. Ne može i neće više. Samo potpuni idiot može pomisliti kako će netko u HR - dajte mi tog mud(r)onju! - pokrenuti inicijativu da ... prikaži još! se ulici da ime Ante Pavelića! MK je rekao kako to nisu ovlasti predsjednika i nisu, a novinarka koja ga je to pitala nema pojma kao ni ovi bijednici koji sklepaju neki člančić za par kuna pa misle da su novinari. Malo odgovornosti i životne mudrosti vam ne bi škodilo!

  • Branko70 20:32 20.Studeni 2019.

    I zašto sada od strane medija pljuvanje po Mislavu Kolakušiću? Zbog neznanja i krivog načina razmišljanja, a što je osnova straha. Njihovo neznanje i način razmišljanja je u tome što oni "znaju" sve negativnosti Mislava, ali ne znaju riješiti problem ... prikaži još! korupcije, kojeg ističe Mislav Kolakušić. Dragi moji stručnjaci, kada ste toliko stručni ( pametni ) onda bi bilo dobro da svoju "stručnost" usmjerite u konkretne prijedloge rješavanja korupcije, a ne da opstruirate čovjeka koji još nije niti počeo

  • rdgoran 23:37 20.Studeni 2019.

    Koji proziran članak...al vas žulja Kolakušić....neka neka

  • listovača 06:00 21.Studeni 2019.

    Ovo je sponzorirani i dobro naplaćeni članak!!!!!!! Bombastičan naslov. Mračne tajne MK ! Tekst ispod naslova je opisao sve do jednog političara u RH,dakle čista uniforma koja svakom političaru pristaje.Nisam fan MK ali za mene je ovo progon plaćen od ... prikaži još! centara moći jer su se osjetili ugroženi.Ova haranga će postajati sve intenzivnija što se više približavamo izboru predsjednika.Vi, a i svi novnari koji primate novac ili bilo kakve pogodnosti od centara moći ste najgore smeće na ovim prostorima .

  • Alenka 17:21 20.Studeni 2019.

    Interesantno je,da se to objavljuje par dana pred skupljanja podpisa. Ovo je toliko odvratno,da ja mislim,da ce grdjani ogadjeni ovakvim clancima,glasati jos u vecem broju.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.