Top News
20590 prikaza

Gospođo predsjednice, evo koga se mi muslimani bojimo

Komentari 7 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Danko 10:09 13.Rujan 2018.

    Eh, takvih koji podržavaju Kordića, da ne kažem 'uvezenih' se i mi 'bojimo' jer opet žele vladati nama, iako su nas već dovoljno ojadili ekonomski u privatizaciji i kasnije. Ali to su ostaci arhaičnih i polupismenih snaga, njih gazi vrijeme

  • loriman 20:55 12.Rujan 2018.

    Vjaceslav evo ja sam Hrvat, katolik i sta god jos hoces, ali meni svejedno nije jasno kako su to uspjeli uspjeli odlezat ubojstva 116 nevinih ljudi među kojima je i beba od 3 mjeseca? Objasni kako su uspjeli vratiti dug ... prikaži još! drustvu i postati slobodni ljudi? Pokušaj objasniti iz perspektive da je to bila tvoja beba ***. Zajebi sve glupe price oko muslimana, zidova, katolika, budista i ostalih kretenizama... Zaboli me dupe za sve to. Objasni iz perspektive roditelja ***...

    • vjaceslav 05:47 15.Rujan 2018.

      lorimane, darija kordića je na dvadeset godina robije osudio međunarodni, a ne neki hrvatski sud. dario nije osobno ubio nikoga, niti je zapovjedio ubojstvo, ali je zbog toga što zločin nije spriječio, osuđen po zapovjednoj odgovornosti. i, što je u ... prikaži još!u našoj priči najvažnije, sud nije bio mišljenja da se optuženome kordiću trebaju trajno uskratiti građanska prava pa je on, nakon izlaska iz zatvora, postao punopravni član društva.

  • Zeiss 09:06 13.Rujan 2018.

    Dario je umobolna osoba iskoristena u svrhe brutalne osvete nad neduznim ljudima. Kad govorimo o poremecenima, oni su samo , to, poremecene psihopate. Dario se potpuno integrisao u novo Hrvatsko drustvo, u zatvoru mu se ukazao Isus pred kojim je ... prikaži još! pao na koljena i u suzama promjenio pogled na svijet ali se nije pokajao niti trazio oprost. Uzasno je i pomisliti da Branioci koji su odradili svoj posao bez mrlje ne zauzimaju ni priblizno vaznosti koliko ova brutalna, psihopatska nakaza.

  • omfg 12:19 13.Rujan 2018.

    Glupost. Mislim da se hrvatski Hrvati boje za svoje preživljavanje. Zato i odlaze. Ovo da se manjine boje za svoje položaje je obična glupost. Nigdje u Europi muslimanska zajednica nije bolje integrirana u društvo nego u Hrvatskoj. Autor to dobro ... prikaži još! zna. Kome je u cilju šitriti ovake laži Raife? I zašto? To treba istražiti, a ne širiti ovakve pi*darije.

  • vjaceslav 16:36 12.Rujan 2018.

    kolinda je bila jasna - hrvatska muslimanska zajednica je primjereno integrirana u hrvatsko društvo, ali bi sve to mogli upropastiti došljaci iz radikaliziranih muslimanskih zemalja. i da, bilo je zločinaca hrvata u redovima hrvatske vojske i oni su procesuirani te ... prikaži još! odležali su svoju kaznu i sada su slobodni ljudi, a oni "ljiljani" koji su odgovorni za poklane hrvate još nisu ni procesuirani, a kamoli osuđeni. kao što vidiš naša raspra je upravo na tragu onoga o čemu govori predsjednica

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.