Life
30883 prikaza

Ekskluzivna reportaža iz ženske kaznionice u Požegi

Komentari 5 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zagorec60 19:41 08.Lipanj 2018.

    I za kraj...i u lepoglavskoj kaznionici je slična statistika osuđenih osoba na izdržavanju kazne (što se tiče počinjenja djela, odnosno nedjela), vjerovala ili ne i muškarcima je teško biti u zatvoru...i oni imaju vani nekog koga vole, za kim pate...Gospođo, ... prikaži još!, svaki put kad ćete ponovo putovati tim teškim putem prema Požegi pokušajte razmišljati o žrtvama kriminalki kojima dolazite u posjetu...o opljačkanim ljudima, o nafiksanim klincima, o grobovima i obiteljima njihovih žrtava....

  • zagorec60 19:36 08.Lipanj 2018.

    A u vezi komentar autorice o razlogu zašto su ove "jadne" žene, majke, kraljice (i ljubiteljice književnosti) izdvojene iz društva i sad to moraju patiti (branile se jadne od nasilnih muškaraca), podsjetio bih gospođu da je trenutno u Varaždinu u ... prikaži još! tijeku suđenje djevojci koja je nožem zaklala mladića jer je bio s drugom, a ne s njom...i ona će uskoro (nadam se) proći kroz vrata požeške kaznionice i za nju će autorica ovog članka biti, pretpostavljam, puna razumijevanja i suosjećanja...fuj!

  • zagorec60 19:29 08.Lipanj 2018.

    Imovinski delikti koje su ove osuđenice počinile su uglavnom krađe, prevare, pa bi pitao autoricu ima li takvog suosjećanja i za njihove žrtve, najčešće starije ljude, kad im otimaju novac, kad lažne bankarske službenice odnose teško stečenu ušteđevinu naivnih staraca. ... prikaži još! Dilanje droge ne želim ni komentirati. A krvni delikti,to su najčešće najlakši zatvorenici (osim patoloških ubojica) jer je većina krvnih delikata počinjena na mah, dakle ubojice najčešće nisu kriminalci (kao prve dvije skupine).

  • zagorec60 19:23 08.Lipanj 2018.

    Gadljivo patetično napisan članak. Podsjetio bih autoricu da su u zatvoru većinom kriminalke i to najčešće beskrupulozne. Statistika tipa najviše zbog imovinskog delikta, pa onda preprodaja opijata i na kraju najmanje krvnih delikata nije nimalo drugačija od statistike osuđenika na ... prikaži još! izdržavanju kazne u "muškim" zatvorima. Autorica je puna suosjećanja, pa skoro da bi se moglo reći i opravdanja za nedjela zbog kojih su ove žene u zatvoru.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.