Life
6618 prikaza

Egzorcisti: Čuvajte se Michaela Jacksona

Komentari 2 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ggarbin 01:27 05.Siječanj 2017.

    Dragi čitatelji, Svi oni koji kažu da su egzorcisti nemaju tu moć da neutraliziraju te pjevače sa tim hegativnim pojesmama i sa subliminalnim porukama. Oni pjevaju i šire strah i subliminalne poruke raznih sadržaja: ''Kupi moj disk, drogiraj se itd.'' ... prikaži još!' Žrtve su oni koji imaju bilo kakav energetski kanal otvoren, ali ako imaš samo otvorenu chakru SRCA, ne može ući u tebe i ''poruka'' se vraća kao bumerank pošiljatelju. To su Prirodni Zakoni koje nitko neće nikad moći promijeniti - to je ZAKON.

  • ggarbin 01:49 05.Siječanj 2017.

    Perche' oggi sono rarissimi gli esorcisti? Bisogna possedere LO SPIRITO SANTO. Molti credono di averLO invece non e' vero. Lo ha detto Padre Gabriele Amorth e Padre Serafino Dal Pont che poteva risolvere il maleficio woodoo i Africa. Zašto su ... prikaži još! danas vrlo rijetki egzorcisti? Treba imati DUH SVETI. Mnogi misle da GA posjeduju a nije istina. Rekao je to Padre Gabriele Amorth glavni egzorcista u Vatikanu i Padre Serafino Dal Pont koji je bio misionar u Africi i riješavao urok woodoo-a.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.