Top News
33017 prikaza

Dodik prijeti: "Dabogda mu zemlja kosti izbacila"

Komentari 15 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • OLUJA 23:51 01.Siječanj 2019.

    Koja budaletina. BiH je država - dva entiteta. Ovaj lupeta da je zločinačka tvorevina - država. Svašta!!!!!!!!! Dodik pokrao narod, kupuje vile po Beogradu, štiti ubojice, prijeti, mlati kao vjetrenjača, sa niskim stupnjem kulture. Muči ga što Kosovo stvara vojsku. ... prikaži još!ku. Pa Kosovo je država. A zločinačka tvorevina je samo entitet. Teško onome koga ovakvi vode.

  • BESTpartizan 16:48 02.Siječanj 2019.

    koga briga za bosnu nije ovo 1993

  • matko212 09:49 02.Siječanj 2019.

    Bez obzira na zločinački background njegova entiteta sa ovim gedžom se mogu složiti u većini stavova. A o engleskom špijunskom smeću koji je "radio" sa zadatkom tkđ. sve najgore. Hrvatima sigurno nije pomagao, evo Srbi kažu da nije ni njima ... prikaži još! a nije se ni za Muslimane baš pretrgao. Samo jedna epizodica iz 1995e govori o karakteru i ulozi ovih engleskih smradova. https://www.hkv.hr/hrvatski-tjednik/30131-kako-su-britanske-i-francuske-snage-1995-godine-pokusale-zaustaviti-oluju-i-spasiti-srbe.html

    • Bosanac 14:20 02.Siječanj 2019.

      "matko212" ne vjerujem da ćeš mijenjati svoj stav o "baji" ali neka. Komu nije jasno što znači "Staljinizam" u svom najgorem obliku neka prati zbivanja u Banjoj Luci, jer je u tijeku sinkronizirana akcija sa Beogradom u cilju spašavanja Vučićeve ... prikaži još! vlasti da bi on "baju" spašavao od neminovnog pada koji vrlo izgledan. Nemiri na sjeveru Kosova, događanja u Makedoniji i Crnoj Gori i najnovije otvaranje Abanskih granica su ovom dvojcu kamen oko vrata i njihov neminovan kraj.

    • matko212 18:06 02.Siječanj 2019.

      Nemam ja nikakav pozitivan stav o Dodiku,dapače, ja sam rekao da se mogu složiti s većinom njegovih stavova ovdje izrečenih, o USA politici u Bosni, o Nato-u, o politici Sarajeva, pa i ovim događanjima u B.Luci gdje se nezadovoljstvo jednog ... prikaži još!g očajnog roditelja koristi u političke svrhe. Je li njemu kraj nije ni bitno,doći će drugi, puno je bitnije ono što unitarističko Sarajevo ne želi shvatiti. Iza njega pa i iza mafioze Čovića stoji narod koji ga je većinski izabrao. A narod ne možeš zamijeniti

    • matko212 19:16 02.Siječanj 2019.

      I ne vjerujem da će protesti u Beogradu i B.Luci nešto bitnije promijeniti i da je Vučiću i Dodigu glava u pitanju. Ovo je bunt jednog manjeg dijela građanske Srbije nezadovoljnog socijalnom situacijom. I to je krajnji domet ovakvih prosvjeda, ... prikaži još! nema tu mjesta nekoj višoj politici, možda u B.Luci nešto pokušava Sarajevo dodatno zaoštriti iskorištavajući situaciju i naslađujući se pokušava stvari prikazati gorim nego šta jesu.

    • matko212 19:21 02.Siječanj 2019.

      Od ovoga može biti samo neke posredne koristi,to šta će ono beogradsko četničko laprdalo ipak malo manje srati i držati lekcije okolo svima, al šta se njihovog vladanja tiče,gledat ćemo mi njih još dugo. I tu se vraćam na ono ... prikaži još! izrečeno,jbga,narod ih je izabrao.

  • zeljo 14:41 01.Siječanj 2019.

    TAKO JE CARE, MILORADE, SVAKA TI SE POZLATILA, ZIVJELA RS a GLAVATE POTURICE NEK CRKNU OD MUKE!!!

    • Bosanac 17:47 01.Siječanj 2019.

      Ne sekiraj se "zeljo" mečka je već zaigrala u Banjoj Luci predvođena Beogradskim dreserima. Očekujte dugoročno slavlje po "gulazima" gospodina Dodika. Ljubit ćete vi Evropu u guzi*u da vas primi nakon cunamija koji vam je Beograd pripremio.

  • vjaceslav 20:52 31.Prosinac 2018.

    napokon da je netko za onoga podlaca paddyja ashdowna jasno i glasno rekao "dabogda mu zemlja kosti izbacivala"

    • Bosanac 09:37 01.Siječanj 2019.

      "vjeceslav" dabogda ti Dodik donio "demokraciju iz Banja Luke" u tvoj dom pa da vidiš kako "Musa dere jarca". Nadam se da ti susjedi neće priteći u pomoć jer ćeš tada imati priliku uživati sve blagodati njegove ljubavi spram svojih obožavatelja.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.