Life
35541 prikaza

Ukleti Tuđmanovi: Jednu su im ženu spalili kao vješticu

Komentari 7 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maraika 13:24 10.Prosinac 2017.

    Njihovo prokletstvo prešlo na cijelu državu......

  • Marshal_Tito 14:34 17.Svibanj 2018.

    Ono navodno Titovo, pa navodno Krleži (izvor Franjo Tuđman, je li? :D) "Tuđmanu ne pakovati", ispostavit će se kao i ono "Krležino" "sačuvaj me Bože srpskog junaštva i hrvatske kulture", što je, u stvari, izrekla baka Slobodana Šnajdera a on ... prikaži još! plasirao dalje, kao još jedna bajka. Kako li je to, samo, uskočilo u Krležina usta, nikad nećemo saznati. Kako je ovo o Tuđmanu uskočilo u Titova, pa Krležina - ZNA SE.

  • Marshal_Tito 14:18 17.Svibanj 2018.

    Jednom za svagda, nikakva OZNA nije ubila Štefa Tuđmana i njegovu ženu! Dotični je bio njihov čovjek a sin mu Franjo radio upravo u to službi! Uviđaj je nedvojbeno utvrdio da je Štef Tuđman ubio ženu, pa sebe! Ovo je ... prikaži još!je pokojni Alojz Valečić, koji je izvršio uviđaj, javno napisao u "Danasu", 1990.-e, kad je Franjo Tuđman počeo javno lag

    • Marshal_Tito 14:24 17.Svibanj 2018.

      ...lagati da su mu ubili oca. Danas pokojni Lojz, kasniji sudac, javio se, imenom i prezimenom, i rasvijetlio stvar. To znači, i prokazao Franju Tuđmana kao lažljivca. Ako koga zanima, evo vam informacija iz kraja - Štef Tuđman je provodil ... prikaži još! nacionalizaciju i bil je omražen, ne zbog provođenja zakona, već načina na koji je to činio! A znalo se i da tuče ženu. Eto, jednom u je, konačno, i ubio. Pa onda sebe. Je li u pitanju savjest ili rastrojstvo, tko zna. ZNA SE da je Francek bil lažljivec.

  • Marshal_Tito 14:13 17.Svibanj 2018.

    Svašta. Počevši od Tuđmanove očite a priglupe laži kako mu je, pazite, "jedan Židov" (sic!) rekao.... Ni manje, ni više, nego da je iranskog porijekla :D Sufiks "man"da je iranskog porijekla?! Halooo! Nadalje, to prezime je derivirano iz upravo židovskog ... prikaži još! "Tuchman", što je njega izluđivalo. Otud ova semidebilna epizoda s Židovom i iranstvom. Kako god okrenemo, činjenica je da su Zagorci te ljude prozvali Tuđman. Tuđi človek. Ovo jasno odražava njihovo nehrvatsko porijeklo.

  • Perun 10:46 16.Svibanj 2018.

    Ukoliko je tuđman vjerovao da je njegovo ime iranskog podrijekla onda je i razumljivo zbog ćega je htio razoriti Jugoslaviju. Jugoslavija kao zajednica južnih Slavenskih naroda je bila prihvatljiva prvenstveno nama koji se smatramo Slavenskoga roda a drugima naravno nije ... prikaži još! u interesu. Samim time razlozi njezina razaranja su sve jasniji i očitiji.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.