Top News
7586 prikaza

Crkva je zamijenila Partiju, branitelji SUBNOR - zbog moći

Komentari 5 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pes 18:01 09.Veljača 2018.

    Ma stvar je jasna, bar ako znadete čitati između redova? Eto, recimo u Zagrebu Sjupština raspravlja o 1945. godini a problema imamo na pretek?! Što naš mali dr. Mengele hoće? Ruši natpise trgova, ulica itd? Samo radi trošak za promjenu ... prikaži još! dokumenata Zagrepčana! A što je učinio za Zagreb, izgradio, popravio, izgradio tvornicu? Ništa? Trebao bi odgovarati za svoj rad onima koji su ga birali!? Što se tiče boraca, kao i svi Carevi, Kraljevi, nakon rata su se morali pobrinuti za ratnike? Penzija i kraj!

  • nelson 10:42 07.Veljača 2018.

    crlva se bavi politikom

  • vjaceslav 14:22 09.Veljača 2018.

    a, samo godinu dana prije te 1968. , hrvatski intelektualci su potpisali "deklaraciju o nazivu i položaju hrvatskog književnog jezika" - što bi rekli "hrvatizirajmo dekroatiziranu hrvatsku" - .bio je to I. ustanak hrvata u titovoj jugoslaviji, koji će je ... prikaži još! u trećem pokušaju rasturiti, a naš emir imamović prika ni slova o tome. e, moj prika, te 1967. je smjer toka rijeke save bio povezan s budućom sudbinom hrvatske. sava je potekla uzvodno.

  • Amigo91 11:28 07.Veljača 2018.

    Nije istina da se braniteljima NAMEĆE mišljenje, naprotiv, to je istinski stav velike većine pravih branitelja - ovo nije država za koju smo se borili i ginuli...ovo je država koju su si stvorili lažni branitelji, uhljebi, lopovi i kriminalci - ... prikaži još! uključujući i političare i Crkvu!

  • djakputnik 12:12 07.Veljača 2018.

    Ovo definitivno nije država za koju su se borili obični ljudi, "mali hrvati" koji su svojoj djeci, unucima i sebi željeli stvoriti jednu pravednu državu u kojoj bi svi mogli lijepo živjeti. No, kada su skinuli uniformu, prvo su vidjeli ... prikaži još! da je njihovo radno mjesto zauzeto i da se nemaju kuda vratiti. Možda na neko slabije plaćeno radno mjesto. Zatim su skužili da je njihovo poduzeće u rukama nekog polupismenog tajkuna iz "dijaspore" ili iz proslavljene "Minken bojne". ...

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.