Ekonomix
277 prikaza

Projekt mentoringa studenata Veleučilišta Baltazar i Udruge menadžera

Veleučilište Baltazar Zaprešić
1/3
Promo

Veleučilište Baltazar Zaprešić  potpisalo je sporazum s Udrugom multitasking menadžera – poslovni klub. Ta je suradnja ostvarena s ciljem povezivanja studenata stručnih specijalističkih studija projektnoga, komunikacijskoga i financijskoga menadžmenta s uspješnim menadžerima iz različitih struka kroz program mentoringa. 

Ugovor o suradnji potpisali su u ime Veleučilišta Baltazar i Alumni kluba Baltazar prodekan dr. sc. Milan Jurina, prof. v. š., i gospodin Robert Kuščar, mag. oec., predsjednik Udruge multitasking menadžera. 

U projekt je aktivno uključeno 7 mentora i 7 odabranih studenata specijalističkih diplomskih stručnih studija projektnoga, financijskoga i komunikacijskoga menadžmenta. Odabrani mentori i studenti usko će surađivati u sklopu programa mentoringa koji će se provoditi kroz radionice i u obliku individualnih konzultacija.  

Tom suradnjom Veleučilište Baltazar Zaprešić stavlja dodatan naglasak na stručna znanja svojih studenata te povećava mogućnosti integracije studenata u poslovno okuženje te njihova profesionalnoga umrežavanja i napredovanja. Projekt otvara brojne mogućnosti suradnje, među kojima je program mentoringa tek početak. 

Udruga multitasking menadžera – poslovni klub okuplja sposobne i ambiciozne osobe koje neovisno o formalnoj edukaciji u kratkom vremenu izvršavaju složene ili jednostavne zadatke. Cilj Udruge je interaktivna razmjena iskustava i rješavanje problema kroz brzo povezivanje mladih, inventivnih i kreativnih ljudi. UMM je zatvorena grupa koja prihvaća članove isključivo na bazi preporuke te na temelju iskustava u radu na raznim projektima.