Ekonomix
101 prikaza

CEO konferencija: Kroz uspone i padove do poslovnog uspjeha

CEO konferencija
screenshot/youtube
Želite li čuti uspješne poduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade? Sve to i puno više možete saznati na CEO konferenciji u Zagrebu 7. studenog 2015.!

Najveći regionalni projekt za mlade CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) konferencija ove godine po prvi puta održat će se i u Zagrebu.  Konferenciju organizira Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Sarajevu, a održat će se 7. studenog 2015. na Ekonomskom fakultetu – Zagreb. CEO predstavlja godišnje događanje koje povezuje mlade s uspješnim ljudima koji ih pozitivnim primjerima motiviraju na proaktivan pristup poduzetništvu i razvoju karijere razbijanjem mitova o uspjehu i usvajanjem novih znanja i vještina.

Misija CEO konferencije u Zagrebu je okupljati mlade i najuspješnije pojedince iz Hrvatske, koji dijele svoja životna i poslovna iskustva, uspone i padove, ideje i znanje u kontekstu različitih disciplina: razvoja karijere, poduzetništva, tehnologije i inovacija. 

"Želimo poticati studente i mlade da se udružuju i razvijaju poslovne i socijalne mreže u cilju stvaranja konkretnih poslovnih ideja što jača potencijal samozapošljavanja. Imamo vrhunske govornike iz svijeta biznisa i showbizza  koji će svojom pričom, kroz uspone i padove, potaknuti mlade da ne posustaju u ostvarenju svojih ciljeva. Svi sudionici dobiti će certifikat, a organizirat ćemo i nagradnu igru.  Stoga pozivam sve zainteresirane da se prijave putem naših web stranica i budi dio ove priče za mlade“, istaknula je Suzana Karabaić, koordinatorica CEO tima Zagreb.

Uz Zagreb, CEO konferencije 2015 biti će organizirane i u Beogradu, Podgorici, Sarajevu i drugim gradovima u BiH. CEO konferencija u Zagrebu  održava se pod pokroviteljstvom Razvojne agencije Zagreb.

Medijski pokrovitelji su 24sata, Televizija Student, Radio Student i studentske novine Global.

Prijavi se i budi dio CEO priče! 

Više o prijavama, govornicima i ostalim informacijama potraži na www.ceokonferencija.com i www.efzg.hr.