Ekonomix
564 prikaza

Agrokor najavio nova ulaganja i širenje

Konzum
Promo
U e-trgovinu dosad je uloženo 10 mil. eura, a iz kompanije najavljuju u kojem pravcu planiraju razvijati taj segment

Koncern Agrokor nakon Abrakadabre, u koju je uložio 40 milijuna kuna, planira i ostale svoje online biznise prebaciti na tehnološku platformu SAP Hybris, moglo se doznati u četvrtak u Zagrebu na SAP Forumu 2016, piše Poslovni.hr. 

Tehnološka platforma iznimno je važan dio e-trgovine jer određuje mogućnosti, brzinu uvođenja inovacija i način na koji će online trgovac moći realizirati svoju ponudu. Hrvoje Kujundžić, direktor razvoja tvrtke A007, kaže da je Agrokor u posljednjih 12 godina u svoj online biznis uložio 10 milijuna eura. "SAP Hybris odabrali smo jer se njegov razvoj poklapa s razvojem Abrakadabre u budućnosti, a u Agrokoru imamo još online biznisa koje želimo prebaciti na Hybris platformu", kaže Kujundžić.

Prvi idući na tu bi platformu mogao preći KonzumKlik, neslužbeno doznajemo, a na popisu je navodno i online biznis Velproa. Paralelno, Agrokor se priprema za širenje Abrakadabre u Sloveniju, a zatim u Srbiju.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.