Style
10827 prikaza

Plenki je modna ikona HDZ-a: Svi ga kopiraju

Kolaž HDZ-ovaca u Laurenovim košuljama
1/6
PIXSELL
Premijer Plenković postao je modna ikona kolegama iz stranke koji prate njegove modne trendove

Opće je poznata činjenica da je HDZ stranka velikog vođe, a to su pokazali i posljednji izbori. Jedan pomalo neprimjetan detalj je odabir modne marke koju će neki političar odjenuti prilikom glasanja, ali kako je postalo očito da je Andreju Plenkoviću najugodnije u košuljama Ralpha Laurena, tako su se i njegovi stranački kolege poveli za njim.

Aktualni premijer uslikan je u Laurenovoj košulji tijekom glasanja na drugom krugu lokalnih izbora u Zagrebu, a uskoro su se pojavile brojne fotografije njegovih stranačkih kolega. 

Andrej Plenković na glasanju | Author: Borna Filić/PIXSELL Borna Filić/PIXSELL

Među prvima je uslikan Blaženko Boban, HDZ-ov novi šef Splitsko-dalmatinske županije. On je na slavlje u izbornom stožeru došao u Laurenovoj bijeloj košulji.

Blaženko Boban slavi izbornu pobjedu | Author: IC/PIXSELL IC/PIXSELL

Novi karlovački gradonačelnik, Damir Mandić slijedio je primjer svog stranačkog šefa i na glasanje izišao u Laurenovoj plavoj majici kratkih rukava.

Damir Mandić na glasanju | Author: Kristina Štedul Fabac/ PIXSELL Kristina Štedul Fabac/ PIXSELL

Jedna od rijetkih HDZ-ovih gubitnica, donedavna kninska gradonačelnica Josipa Rimac, nije mogla doći u Laurenovoj odjeći, ali je s njom u prvim redovima stajao Tomislav Vrdoljak, dopredsjednik kninskog HDZ-a u Laurenovoj majici.

Josipa Rimac priznaje poraz | Author: Duško Jaramaz/Pixsell Duško Jaramaz/Pixsell

Najpoznatiji bivši disident HDZ-a, Drago Prgomet, također je uslikan u Laurenovoj košulji i to odmah uz premijera.

Drago Prgomet s kolegama iz HDZ-a | Author: Igor Soban/PIXSELL Igor Soban/PIXSELL

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lsanja 10:47 07.Lipanj 2017.

    molim novinare ako nemaju šta drugo za pisat da ne pišu ni ovakve gluposti! ralph lauren ima oznaku polo igrača, dvije slike su na jelena, a gospodin Mandić ima Bana Jelačića od CROATINOG pod brenda BAN. Prvo se više informirajte ... prikaži još! nego šta nešto napišete

  • nećete 11:41 06.Lipanj 2017.

    Nosili su i za vrijeme Sanadera.

  • nelson 10:57 06.Lipanj 2017.

    hdzovci užas